ZigaForm version 6.1.1
ITENFRDEESALRO

//

Home


“Studio Associato Hgservizigroup” lind në vitin 2007 nga bashkëpunimi ndërmejt profesionistave te sektorëve të ndryshëm.

Synojmë profesionalitetin e profesionistave, duke konsideruar agjiornimin e vazhdueshëm, një strument të vlefshëm për të permirësuar shërbimet që ofrojmë: shërbime të integruara për të zgjidhur probleme të ndryshme që i përgjigjen standarteve më të larta cilesore.

Mund të ofrojmë shërbime si ONLINE, ashtu edhe në zyren tone, ose direkt tek klienti, për të gjitha detyrimet që ligji kërkon dhe të gjithë shërbimet që rrethojnë e kompletojnë këto ligje.


Kontakto Studion Kontabel
E-mail:*
Messaggio / Message*
Nome (Ragione Sociale) / Name (Firm Name)
Carica File / Upload (max 5 Mb)
Upload multi-file (max 5 Mb)


Richiesta di Contatto a / Contacting:    support@hgservizigroup.com


Commercialista albanese, komercialista albanez, commercialista shqiptar,
komercialist shqiptar, komercialist shqip, komercialist albanese

pdf
Informativa privacy policy
Masat e sigurise

Ukraine PEACE, NO WAR Ukraine