ZigaForm version 6.1.1
ITENFRDEESALRO

//

Sherbimet


KONSULENZE FINANZIARE  (per konsulenze falas klikoni KETU) (per preventiv falas klikoni KETU)

 • Analizë projektesh
 • Analizë e strukturës juridike dhe administrative
 • Studime finanziare dhe fiskale
 • Vlerësim fiskal për projektin
 • Operacione mbi kapitalin
 • Blerje dhe shitje pronash
 • Klientë e fornitorë
 • Arka dhe Banka
 • Asistencë teknike


KONSULENZE FISKALE

 • Deklarime tatimore te taksave te shoqerise, taksave direkte dhe indirekte, lokale dhe të personave fizikë
 • Informazione mbi detyrimet fiscale
 • Administrim e perfaqesim në administratën tatimore
 • Konsulencë për problemet fiscale
 • Bilanc
 • Pasqyrat Finaziare te bisnesit të madh


Na Kontaktoni:

E-mail:*
Messaggio / Message*
Nome (Ragione Sociale) / Name (Firm Name)
Carica File / Upload (max 5 Mb)
Upload multi-file (max 5 Mb)


Richiesta di Contatto a / Contacting:    support@hgservizigroup.com


SHERBIME KONTABILITETI

 • Mbajtje kontabiliteti
 • Ekspertizë e pasqyrave dhe bilanceve vjetore sipas standarteve nazionale dhe ndërkombëtare
 • Rregjistrim i faturave të shitjes e të blerjes
 • Konsulenzë Kontabël
 • Hartimi i pasqyrave finanziare
 • Rregjistrimi analitik i magazines
 • Analiza te kostove te blerjes dhe cmimeve te shitjes
 • Liquidim dhe operazione te tjera te shoqerise
 • Formularë dhe dokumenta per mardhëniet e bisnesit
 • Asistenz në zyrat tatimore
 • Pianifikim kredije
 • Legjislazion tatimor
 • Kontrata të ndryshme (qiraje, shitje, blerje, etj…)
 • Hapje bisnezi dhe rregjistrimi
 • Praktika te ndryshme ne entet publike

 


TE NDRYSHME

 • Kurs Kontabiliteti dhe Ekonomi
 • Leksione Kontabilitet dhe Economi
Commercialista albanese, komercialista albanez, commercialista shqiptar,
komercialist shqiptar, komercialist shqip, komercialist albanese

Na Kontaktoni


Ukraine PEACE, NO WAR Ukraine